Απαγωγή επιχειρηματία: Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση και οι άνδρες της ασφάλειας που την χειρίζονται λειτουργούν με άκρα μυστικότητα και διακριτικά.
Συνεχίζεται το θρίλερ με την αρπαγή και εξαφάνιση του 40χρονου επιχειρηματία που όπως δείχνουν τα γεγονότα, απήχθη έξω από το σπίτι του στο Πικέρμι ενώ επέστρεφε από μια ταβέρνα.
Η αστυνομία δίνει τις πληροφορίες με το σταγονόμετρο γιατί έτσι απαιτούν τα γεγονότα που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.
Πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι δράστες επικοινώνησαν με τον αδελφό του επιχειρηματία και του ζήτησαν δυο πράγματα.
Να μην αναμιχθεί η αστυνομία και να τους δώσει λύτρα που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα του έστειλαν μια φωτογραφία του επιχειρηματία προκειμένου ο αδερφός του να πειστεί ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής.
Το χρονικό
Ο επιχειρηματίας είχε πάει σε μια ταβέρνα στο Ίλιον και την στιγμή που επέστρεφε σπίτι του μιλούσε με μια φίλη του στην Αμερική με βιντεοκλήση. Η γυναίκα είδε ακριβώς την επίθεση που δέχτηκε και σοκαρισμένη άκουσε και παρακολούθησε τα όσα συνέβησαν.
Η βιντεοκλήση μεταξύ τους, διήρκησε 22 λεπτά, από την στιγμή που έφυγε από την ταβέρνα στο Ίλιον όπου έτρωγε με δύο φίλες του και ολοκληρώθηκε στις 12.02, όταν οι απαγωγείς βρήκαν το τηλέφωνο του 40χρονου και το έκλεισαν.
- Διαβάστε επίσης: Απαγωγή – Τι δείχνει ο τρόπος που ενήργησαν οι δράστες
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έδωσε η κοπέλα, άκουσε τους δράστες να μιλάνε πολύ καλά ελληνικά ωστόσο δεν είδε κάποιον από αυτούς κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης. Αμέσως η ίδια επικοινώνησε με τους συγγενείς του 40χρονου επιχειρηματία και τους ενημέρωσε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια οι συγγενείς ενημέρωσαν την αστυνομία.
Οι κάμερες
Ιδιαίτερο βάρος δίνουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή όπου τελέστηκε το συμβάν. Προσπαθούν να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών, το δρομολόγιο τους, και εάν παρακολουθούσαν τον 40χρονο.
Πάντως ο τρόπος που έδρασαν δείχνει ότι γνώριζαν πολύ καλά τις κινήσεις του επιχειρηματία, αλλά και λεπτομέρειες για την οικονομική του κατάσταση.
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442