Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απαγωγή - Τι δείχνει ο τρόπος που ενήργησαν οι δράστες

Απαγωγή – Τι δείχνει ο τρόπος που ενήργησαν οι δράστες

Η απαγωγή στο Ντράφι έχει προκαλέσει συναγερμό στις Αρχές με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση έχει σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές που ερευνούν τι συνέβη κατά τη διάρκεια της αρπαγής του ιδιοκτήτη εταιρείας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Θυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας πριν από την απαγωγή του έτρωγε σε εστιατόριο στο Ίλιον από όπου είχε κάνει και ανάρτηση στο Instagram με τα πιάτα που είχε επιλέξει για το δείπνο του.

Έπειτα, ο Γιώργος Κυπαρίσσης μίλησε στο τηλέφωνο με γυναίκα, ενώ στη συνέχεια έπεσε θύμα αρπαγής.

Η γυναίκα με την οποία μιλούσε στο τηλέφωνο φέρεται να τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια. Εν συνεχεία, η ίδια κάλεσε φίλο του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει και καμένα αυτοκίνητα που έχουν εντοπιστεί στη Δυτική Αττική, τα οποία ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν (το ένα ή και τα δύο) για την αρπαγή του. Να θυμίσουμε ότι το in.gr αποκάλυψε ότι οι δράστες έχουν ζητήσει λύτρα πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον επιχειρηματία.

Τι δείχνουν οι κινήσεις των απαγωγέων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, με βάση τα πρώτα δεδομένα της υπόθεσης, ο σύντομος χρόνος που εστάλη το πρώτο μήνυμα και το ύψος των λύτρων που ζητούνται, δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όχι μεγάλης οργάνωσης.

Ζητούμενο παραμένει το εάν υπάρχει και το πού βρίσκεται το κρησφύγετο των δραστών, όπως και το εάν κρατούν εκεί τον επιχειρηματία ή σε άλλο σημείο.

Το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024