Μεσίνα – «Θα πρέπει να βελτιωθούμε στα βασικά»
Ο Ετόρε Μεσίνα σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από την Άλμπα Βερολίνου υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση βελτίωση της ομάδας του.
Η Αρμάνι Μιλάνο υπέστη χθες (3/12) την τέταρτη διαδοχική ήττα της στη Euroleague, χάνοντας από την Άλμπα (81-76) στο Βερολίνο. Ο Ετόρε Μεσίνα σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, συνεχάρη τους Γερμανούς λέγοντας ότι η ομάδα του χρήζει άμεσης βελτίωσης σε βασικά κομμάτια του παιχνιδιού.
Αναλυτικά όσα είπε ο 62χρονος τεχνικός της Αρμάνι:
«Συγχαρητήρια στον Ίσραελ Γκονζάλες και στην Άλμπα, έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν εξαιρετικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μας κέρδισαν με διαφορά στα ριμπάουντ, κάτι που μας κόστισε την αναμέτρηση. Δυστυχώς, για άλλο ένα ματς η άμυνά μας ήταν χαμηλού επιπέδου και τους επιτρέψαμε να παίξουν με άνεση μέχρι την 3η περίοδο. Μετά γίναμε πιο επιθετικοί, γι’ αυτό και επιστρέψαμε. Όμως, μέχρι τότε ήταν πολύ κακή η επίθεσή μας, ενώ παράλληλα ήταν αναποτελεσματική και η άμυνά μας. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στα βασικά: στο 1vs1, στη weak side, στα box out. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στο τακτικό κομμάτι από τη σημασία των βασικών. Σίγουρα, είμαστε σε μια κακή περίοδο και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Εύχομαι να ανεβάσουμε το επίπεδό μας στην επόμενη αναμέτρηση».
- Επιστροφή στην «υρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό (vid)
- Γιουβέντους-Μπενφίκα 2-0: Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στα πλέι οφ, ο Παυλίδης γλίστρησε και έχασε πέναλτι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442