Χωρίς θεατές το Μπάγερν – Μπαρτσελόνα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κοροναϊού
Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ, ανακοίνωσε πως δε θα υπάρχουν θεατές στις κερκίδες στον αγώνα της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα λόγω της έκρηξης των κρουσμάτων κοροναϊού στη Γερμανία
Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί στις 8 Δεκεμβρίου η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Μπαρτσελόνα για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Όπως επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο εξαιτίας των νέων περιοριστικών μέτρων στη χώρα, μετά την έκρηξη των κρουσμάτων κορoναϊού.
Τα συγκεκριμένα μέτρα θα έχουν ισχύ μέχρι το τέλος του έτους, ενώ αποφασίστηκε η μείωση της μέγιστης χωρητικότητας στα γήπεδα στο 25% και η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 22:00.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.