Άρης Σερβετάλης – Παραγωγός και σκηνοθέτης ψάχνουν πρωταγωνιστή
Ο ηθοποιός αποχώρησε από τον «Ρινόκερο» μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν, σύμφωνα με τα οποία η είσοδος στα θέατρα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους. Ως εκ τούτου η παράσταση κατέβηκε.
Διχασμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» λόγω των περιοριστικών μέτρων της πολιτείας για την εξάπλωση του κοροναϊού.
Ουσιαστικά με την εξέλιξη αυτή μπαίνει λουκέτο στο θέατρο καθώς είναι ο βασικός πρωταγωνιστής.
Ο ίδιος λέει ότι δε δέχεται να παίζει μόνο για εμβολιασμένους κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει μήνες πριν την παραγωγή πως θα κάνει αν επιβληθεί κάποιο σχετικό μέτρο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.