Ποια τραγούδια είχαν «απαγορευτεί» στον Λευκό Οίκο επί Τραμπ
Τι αποκαλύπτει η πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου
Μπορεί οι επιτυχίες της Τέιλορ Σουίφτ να βρίσκονται στην κορυφή των charts, όμως υπάρχουν κάποιοι χώροι από τους οποίους είχαν αποκλειστεί.
Σε πρόσφατη συνέντευξη στον Κρις Χέιζ του MSNBC, η πρώην σύμβουλος στον Λευκό Οίκο, Ολίβια Τρόι ισχυρίζεται ότι η αναπαραγωγή της μουσικής της σούπερ σταρ της ποπ απαγορεύτηκε ανεπίσημα την περίοδο διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ.
Η πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, αντιτρομοκρατίας και κοροναϊού μιλάει συχνά για την εποχή της υπό τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Όπως αφηγήθηκε μετά από μια ιδιαίτερα έντονη συνάντηση, πήγε στο γραφείο της για να εκτονώσει το άγχος της με ένα τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ και τη διέκοψαν.
Η Τέιλορ Σουίφτ ήταν υποστηρίκτρια του νυν προέδρου Τζο Μπάιντεν
«Προσπαθείς να απολυθείς;» τη ρώτησε ένας συνάδελφος.
Η Ολίβια Τρόι μπερδεύτηκε, αλλά εκείνος της εξήγησε:
«Δεν νομίζω ότι είναι θαυμάστρια του Τραμπ και έτσι, αν κάποιος το ακούσει αυτό, θα πρέπει πραγματικά να προσέχεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική με αυτό».
Η Τέιλορ Σουίφτ ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια της προεδρικής εκστρατείας του νυν προέδρου Τζο Μπάιντεν των ΗΠΑ το 2019-2020 και επέκρινε τον Τραμπ, γράφοντας κάποτε στο Twitter:
«Θα ψηφίσουμε για να φύγεις τον Νοέμβριο».
Η Τρόι παραιτήθηκε από τον Λευκό Οίκο τον Αύγουστο του 2020 και έκτοτε έχει γίνει διευθύντρια του Republican Accountability Project, μετεξέλιξης κινήματος Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων κατά του Τραμπ.
Αναφερόμενη στις περίεργες τακτικές που χρησιμοποιούνταν για την επιβολή της αφοσίωσης, ανέφερε:
«Έτσι διοικήθηκε αυτός ο Λευκός Οίκος».
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442