Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (08/11) στην Πάτρα επί της οδού Ανθείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pelop.gr, στο τροχαίο ενεπλάκησαν σχολικό λεωφορείο και ένα δίκυκλο.
Γεμάτο μαθητές
Τα δύο οχήματα κινούνταν παράλληλα επί της Ανθείας, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του λεωφορείου έστριψε παράνομα αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν. Το λεωφορείο ήταν γεμάτο μαθητές που μεταφέρονταν στο σχολείο.
Στο σημείο που έγινε το τροχαίο, υπάρχει πινακίδα κατά την οποία απαγορεύεται η στροφή αριστερά. Ωστόσο, ο οδηγός επέμενε ότι έχει άδεια να στρίβει αριστερά για να μπαίνει στις Εργατικές της Ανθείας όπου βρίσκεται το Δημοτικό Σχολείο.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας