Ραγδαίες εξελίξεις και απρόσμενα γεγονότα έρχονται να ταράξουν, για ακόμα μια φορά, τους ήρωες της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.
Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τον δολοφόνο της Στέλας και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται σοκάρουν άπαντες.
Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/10) κάποιος ομολόγησε τον φόνο της κοπέλας και μάλιστα είπε ότι φύτεψε και το όπλο στο σπίτι του Νικόλα, ο οποίος εξ αρχής δήλωνε αθώος.
Ποιος είναι αυτός; Ο Αντρέας Σταθόπουλος.
Όσο για τον λόγο που το έκανε… ήταν συμβόλαιο θανάτου.
Ο αστυνόμος Κουράκος λέει τα νέα στον Λυκούργο και εκείνος μένει άφωνος
Την ίδια ώρα στη φυλακή, ο Νικόλας αγνοεί τι έχει συμβεί. Συνεχίζει να ταλαιπωρείται και αδυνατεί να πιστέψει ότι βρίσκεται κλεισμένος σε ένα κελί.
Κάποια στιγμή βγαίνει στο προαύλιο για να πάρει λίγο αέρα. Τότε οι συγκρατούμενοί του τον χτυπάνε σοβαρά.
Θυμίζουμε ότι σε προηγούμενο επεισόδιο ο νεαρός εξομολογήθηκε πως διατηρούσε σχέση με τη Στέλλα, ενώ υποπτευόταν πως το παιδί που κουβαλούσε στην κοιλιά της ήταν δικό του.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας