Ηράκλειο – Τις ενοχλούσε η φασαρία από το γυμναστήριο – Έκαναν μήνυση, ψάχνουν τους υπεύθυνους
Δύο γυναίκες προχώρησαν σε μήνυση κατά γυμναστηρίου λόγω του ότι δεν μπορούσαν να αντέξουν τη φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν δύο υπεύθυνοι γυμναστηρίου στο Ηράκλειο. Ο λόγος; Στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση πήγαν χθες βράδυ δύο γυναίκες, μία Ρωσίδα και μία Ελληνίδα.
Σε κεντρικό δρόμο το γυμναστήριο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η μήνυση έγινε σε βάρος δύο υπευθύνων γνωστού γυμναστηρίου σε κεντρικότατο δρόμο του Ηρακλείου καθώς, όπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες, τους ενοχλούσε ο θόρυβος από τη μουσική του γυμναστηρίου, αλλά και οι φωνές των πελατών του σε ώρες κοινής ησυχίας.
Η μήνυση έγινε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα και πλέον οι δύο υπεύθυνοι αναζητούνται από τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, αυτοί δεν έχουν βρεθεί.

- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση-ξέπλυμα των επιδοτήσεων
- Κρήτη: Στεγνώνει ο κάμπος της Μεσαράς
- Stranger Things:: Η 5η σεζόν σπάει όλα τα ρεκόρ
- Σχέσεις: Πόσο καλό είναι ο σύντροφός σου να είναι και ο κολλητός σου;
- Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442