Λίβανος – «Σφαγή» χαρακτήρισε τις ταραχές στη Βηρυτό βουλευτής της Χεζμπολάχ
«Αυτοί που υποκίνησαν, σχεδίασαν…, και πυροβόλησαν πρέπει να τιμωρηθούν μέχρι την κορυφή».
Οι αιματηρές συγκρούσεις που ξέσπασαν στη Βηρυτό την Πέμπτη εξελίχθηκαν σε μία «σφαγή» και οι αυτουργοί τους πρέπει να τιμωρηθούν μετέδωσε η τηλεόραση al-Mayadeen TV που υποστηρίζει το Ιράν, επικαλούμενη σημερινές δηλώσεις ενός βουλευτή της οργάνωσης Χεζμπολάχ στο κοινοβούλιο του Λιβάνου.
«Αυτό που έκαναν οι εγκληματίες…, είναι μία σφαγή και θα έχει σοβαρές συνέπειες» δήλωσε ο βουλευτής Χασάν Φαντάλα, σύμφωνα με το αναφερόμενο τηλεοπτικό κανάλι, που έχει έδρα του στη Βηρυτό. «Αυτοί που υποκίνησαν, σχεδίασαν…, και πυροβόλησαν πρέπει να τιμωρηθούν μέχρι την κορυφή».
- Νεκρή 11χρονη από συντρίμμια στο Κουβέιτ
- Οι τροφές που κάνουν καλό στη μνήμη
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη – Πρόγνωση ανά περιοχή
- Χάσμα 630,17 ευρώ μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
- Λούβρο: Σε σταυροδρόμι μετά τα σκάνδαλα – Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου;
- Σχέση: Τα έξι σημάδια που δείχνουν ότι είστε σε καλό δρόμο
- Τα… διαβατήρια για τη σωστή αξιοποίηση των ακινήτων
- Φρένο στις «κόκκινες» κληρονομιές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442