Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι (;) συμπτωματική
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του, στην επικίνδυνη έξοδο της ομάδας του, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μια έξοδος στην οποία ο μόνος, ξεκάθαρος και αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Τίποτα λιγότερο.
Ο Μαρτίνς είχε αρκετές δυσκολίες στην προετοιμασία της ομάδας του για το αυριανό παιχνίδι, καθώς μόλις χθες επέστρεψαν όλοι οι παίκτες. Αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ούτε για τον ίδιο ούτε για τους 24 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη δύσκολη αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκρινε έτοιμους τους Εμβιλά και Ονιεκούρου, που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, και τους συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή. Μέσα είναι και οι περισσότεροι διεθνείς, οι οποίοι δήλωσαν παρόντες. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Τζολάκης, Σουρλής, που είναι σε απομόνωση, αλλά και ο Μάρκοβιτς.
Οι Ερυθρόλευκοι θα φτάσουν το απόγευμα στα Γιάννινα, όπου αύριο στις 20:30 θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ, σε μία έδρα όπου πέρυσι «άφησε» δύο βαθμούς (1-1). Ένα παιχνίδι που είχε προκαλέσει τεράστιες εντάσεις λόγω των διαιτητικών αποφάσεων. Και της ακύρωσης ενός καθαρού γκολ από τους Πειραιώτες, που θα τους έδινε τη νίκη.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει