Χαμό προκάλεσε στις ΗΠΑ ο Μπιλ Σίμονς με μια δήλωση του αναφορικά με τον Λεμπρόν Τζέιμς.
Ο γωνστός Αμερικανός αναλυτής ξεκαθάρισε ότι ο «βασιλιάς» δεν είναι ο παίκτης που ήταν κάποτε και πως δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κέβιν Ντουράντ.
«Πιστεύω ότι είναι στους 10 κορυφαίους παίκτες αυτή την στιγμή. Αλλά, δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι στις δύο πρώτες θέσεις. Πιστεύω ότι είναι τρελό να πιστεύουμε ότι ο ΛεΜπρόν είναι στο επίπεδο των Γιάννη και Ντουράντ. Δεν το βλέπω», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Ας το σκεφτούμε. Θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε ο Ντουράντ πέρυσι στο Μπρούκλιν; Δεν το νομίζω. Όταν όλοι τραυματίστηκαν, θα μπορούσε να κουβαλήσει όλη την ομάδα, όπως έκανε ο Ντουράντ; Δεν το πιστεύω. Θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε ο Γιάννης στα playoffs; Δεν το νομίζω».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι Χιούστον Ρόκετς των Αλπερέν Σενγκούν και Κέβιν Ντουράντ είναι σύμφωνα με τους Αμερικάνους η τελευταία ομάδα που μπήκε στο... κυνήγι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Χρήστος Τζόλης νίκησε τον Κωνσταντίνο Καρέτσα στο τελευταίο τους ματς, με τους δύο Έλληνες διεθνείς μάλιστα να βάζουν στοίχημα για το ποιος θα έχει τις περισσότερες ασίστ στο τέλος της σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ένα κλειστό συμβόλαιο για να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, ωστόσο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, Μονακό, είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει.