Σημαντικό πλήγμα για τον Αγιαξ, καθώς ο Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ θα υποβληθεί σ’ επέμβαση, λόγω σοβαρού προβλήματος τραυματισμού που τον θέτει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 39χρονος τερματοφύλακας θα υποβληθεί σ’ επέμβαση και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του.
Ετσι ο πρωταθλητής Ολλανδίας μένει με δύο τερματοφύλακες, τον 37χρονο Πασβίρ και τον νεαρό Γκόρτερ, ενώ τον Νοέμβριο αναμένεται να λήξει και η τιμωρία του Ονάνα, παραμένοντας πάντως άγνωστο εάν θα υπολογίζεται από την ομάδα, καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με την Ιντερ.
Ο Στεκέλενμπουργκ, ο οποίος ήταν βασικός με την εθνική Ολλανδίας στο φετινό Euro, επέστρεψε στον Αγιαξ τον Αύγουστο του 2020, ενώ είχε αγωνιστεί και στην ομάδα του Αμστερνταμ την επταετία 2005-2012.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.