Ο Τιερί Ανρί βρέθηκε την Κυριακή στο «Έμιρεϊτς» για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, με την πρώην του ομάδα την Άρσεναλ, να επικρατεί με 3-1 επί της Τότεναμ.
Ο Γάλλος θρύλος είναι βοηθός προπονητή στην Εθνική Βελγίου, με το συμβόλαιό του να εκπνέει μετά το Μουντιάλ του 2022, παράλληλα όμως η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο διατηρείται και μέσω άλλων καθηκόντων που έχει.
Το αμερικανό δίκτυο CBS Sports ανακοίνωσε πως ο Ανρί θα αποτελέσει τον σχολιαστή για τους αγώνες του Champions League αυτής της περιόδου, με την αρχή να γίνεται από σήμερα, με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής.
Ο πρώην σταρ της Άρσεναλ έχει αναλάβει τον ίδιο ρόλο και στην πλατφόρμα της Amazon Prime, ως σχολιαστής των αγώνων του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ η πρώτη του «εμπειρία» ήταν το 2014, όταν εργάστηκε στο Sky Sports.
Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ για τη 17η αγωνιστική της Super League 2. Τηλεοπτικά από το MEGA News.