Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κατέκτησε το «Χρυσό παπούτσι» για πρώτη φορά στην καριέρα του για την περσινή σεζόν της Bundesliga.
Ο Πολωνός επιθετικός με την κατάκτηση του βραβείου του έσπασε ένα ασύλληπτο ρεκόρ από την σεζόν 1971-1972, το οποίο κατείχε ο Γκέρντ Μίλερ που είχε σημειώσει 40 τέρματα σε μια χρονιά στο πρωτάθλημα.
Η βράβευση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πραγματοποιήθηκε σε τελετή που έλαβε χώρα σε αίθουσα της «Αλιάνζ Αρένα».
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παρέλαβε το Χρυσό παπούτσι και πραγματοποίησε τις εξής δηλώσεις: «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος από αυτά που πετύχαμε μαζί ως ομάδα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και ολόκληρη την Μπάγερν Μονάχου».
I would like to thank my family, team mates, coaches and the entire @FCBayern team🙏I am extremely proud of what we have achieved together as a team. Thank you! #GoldenShoe2021pic.twitter.com/UzECuxSd03
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.