Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 2.919 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο με πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο με πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.
Για ακόμα μια μέρα η Αττική δίνει πολύ λιγότερα από το ένα τρίτο των κρουσμάτων του κοροναϊού, με το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα μόλις 606 μολύνσεις, ωστόσο έντονη ανησυχία προκαλεί η Θεσσαλονίκη, στην οποία σε αντίθεση με την Αττική τα κρούσματα παραμένουν ιδιαίτερα ψηλά, αφού σήμερα «δίνει» 409.
Σταθερά στο «κόκκινο» για πολλοστή μέρα στη σειρά βρίσκεται η Κρήτη, με τα κρούσματα ωστόσο να πέφτουν μέρα με τη μέρα. Συγκεκριμένα, το Ηράκλειο «δίνει» 61 κρούσματα, τα Χανιά 36 και το Ρέθυμνο 10.
Ακόμα, 112 κρούσματα καταγράφει η Λάρισα, 96 η Αχαΐα, 89 η Ημαθία, 88 η Πιερία, 83 η Ρόδος, 80 η Καβάλα, 73 η Πέλλα, 64 η Ξάνθη, 62 η Κορινθία και 57 η Δράμα.