Η Λέιλα Φερνάντες έβαλε το Κεμπέκ του Καναδά στον χάρτη με ιστορικές νίκες που την οδήγησαν στον τελικό του US Open, όντας μόλις σε ηλικία 19 ετών.
Οι τοπικοί ηγέτες θέλησαν να τη συγχαρούν για την πορεία της και το έκαναν μέσω μιας συνέντευξης Τύπου, στην οποία έδωσε το παρών και η Βαλερί Πλαντ, που όπως φάνηκε… παρασύρθηκε λίγο.
«Η Φερνάντες φωτίζει τα γήπεδα του τένις, φωτίζει την οθόνη. Βλέπουμε ένα αποφασιστικό, χαμογελαστό κορίτσι και είναι πολύ μεταδοτικό», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια έκανε ένα μυθικό σαρδάμ:
«Θέλω να πω ότι το πάθος της για το πέ@ς…», είπε αντί να πει «για το τένις» και όλοι, όπως και εκείνη, ξέσπασαν στα γέλια.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.