Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραντουκάνου – «Δεν μπορώ να το πιστέψω, απίστευτη παίκτρια η Σάκκαρη»

Ραντουκάνου – «Δεν μπορώ να το πιστέψω, απίστευτη παίκτρια η Σάκκαρη»

Η Έμα Ραντουκάνου δεν μπορεί να πιστέψει πως θα αγωνιστεί στον πρώτο major τελικό της καριέρας της στη Νέα Υόρκη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μαρία Σάκκαρη

Η 18χρονη βρετανίδα Έμα Ραντουκάνου αδυνατεί να πιστέψει ότι θα αγωνιστεί στον πρώτο major τελικό της καριέρας της στη Νέα Υόρκη, ενώ στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της επί της Μαρίας Σάκκαρη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κορυφαία ελληνίδα τενίστρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι έκπληξη, ειλικρινώς δεν μπορώ να το πιστέψω, σοκ, τρελό. Σημαίνει πολλά για μένα να είμαι σε αυτήν τη θέση. Προφανώς και ήθελα να παίζω σε Grand Slams, αλλά δεν ήξερα πόσο σύντομα θα γινόταν.

Το να είμαι σε τελικό σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, δεν έχω λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Από μικρή ηλικία η LTA με έβαλε κάτω από τα φτερά της, με βοήθησε. Δε θα ήμουν εδώ χωρίς την ομάδα μου στο σπίτι και την ομάδα που είναι εδώ μαζί μου».

Για το ματς με τη Μαρία Σάκκαρη: «Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι απίστευτη παίκτρια, πιθανότατα μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο tour. Ήξερα ότι θα έπρεπε να παίξω το καλύτερό μου τένις, αν ήθελα να έχω πιθανότητα. Ειλικρινώς, έπαιξα το καλύτερό μου τένις, ειδικά εδώ στη Νέα Υόρκη. Ήξερα ότι θα έπρεπε να είμαι πολύ επιθετική. Κατάφερα να το κάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνισή μου».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024