Ένας χρόνος απομένει για το τζάμπολ του EuroBasket 2022 και η FIBA συμπεριέλαβε στο promo της διοργάνωσης τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί για την εθνική ομάδα.
Ο έλληνας σούπερσταρ σχολίασε μέσω του twitter την προαναγγελία της FIBA για τη διοργάνωση, όπου στη φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ρούντι Γκομπέρ και Λούκα Ντόντσιτς.
«Μέρα με τη μέρα… Αλλά ανυπομονώ!» ήταν το σχόλιο του Greek Freak, ο οποίος, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, έχει δηλώσει πως επόμενος μεγάλος στόχος του είναι μια μεγάλη διάκριση με το εθνόσημο.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.