«Τρέχει» τελευταία στιγμή για να κάνει δυνατό φινάλε η Τσέλσι! Σύμφωνα με την «Athletic», οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν ξανά διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Σαούλ Νίγκεθ.
Οι Μαδριλένοι δεν υπολογίζουν τον Ισπανό χαφ και πριν λίγες εβδομάδες οι «μπλε», αλλά και οι Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την περίπτωση του. Ωστόσο, οι υψηλές απαιτήσεις των «ροχιμπλάνκος» (60 εκατ. ευρώ) είχαν αναγκάσει και τις τρεις αγγλικές ομάδες να κάνουν πίσω.
Τα δεδομένα όμως φαίνεται πως έχουν αλλάξει, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να μπαίνει ξανά στο κόλπο και με ένα ποσό κοντά στα 50-55 εκατ. ευρώ μοιάζει να μπορούν να φτάσουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.
? Chelsea are still in talks with Atlético Madrid for the signing of Saúl Ñíguez on loan with an option to buy. (Source: @David_Ornstein)
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αποκάλυψη: «Τρέμουν» στο ενδεχόμενο να παίξουν ρόλο στις αξιολογήσεις του καλοκαιρού σχετικά με τον πίνακα της Super League λόγω φάλτσων της ΚΕΔ με τις εκθέσεις των παρατηρητών διαιτησίας