Διακοπή ρεύματος – Σε ποιες περιοχές θα «κοπεί» ο ηλεκτρισμός την Τρίτη
Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα αρκετές περιοχές της Ελλάδας - Δείτε πού έχει προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Αττική.
Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη, από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Η διακοπή γίνεται για λόγους συντήρησης του δικτύου και δεν έχει σχέση με την υπερφόρτωση του συστήματος λόγω του καύσωνα.
Στις περιοχές που θα κοπεί για λίγο το ρεύμα περιλαμβάνονται περιοχές στα Χανιά, τη Λακωνία, τη Χαλκιδική, την Κέρκυρα, τις Σέρρες, τη Σάμο, τα Κουφονήσια και τη Νάξο, την Καστοριά, την Κοζάνη, την Καβάλα, την Ηλεία, την Κάλυμνο, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη και τη Βοιωτία.
- Δείτε όλες τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε αυτήν την ιστοσελίδα.
Και στην Αττική
Διακοπές ρεύματος θα έχουμε σήμερα και στην Αττική και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά και το Παλαιό Ψυχικό.

Οδηγίες προς τους πολίτες για περιορισμό της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι συνθήκες για το ηλεκτρικό σύστημα είναι πρωτόγνωρες, καθώς η κατανάλωση ρεύματος ημέρες αναμένεται να ανέλθει σε επίπεδα ρεκόρ λόγω των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών και της χρήσης κλιματιστικών και ανεμιστήρων όπως σημειώνει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Για να μην υπάρξει black out το ΥΠΕΝ κάνει έκκληση στους πολίτες, κατά τις ώρες αιχμής 13:00-15:00 και 18:00-22:00 να προσπαθήσουν να:
- Αποφεύγουν τη χρήση των ηλεκτροβόρων συσκευών (πλυντήριο, φούρνος, θερμοσίφωνας κ.λπ.) και να τη μεταθέτουν κατά τις λοιπές ώρες (εκτός αιχμής).
- Ρυθμίζουν τη θερμοκρασία των κλιματιστικών στους 26 βαθμούς.
- Να μην ξεχνούν τα φώτα αναμμένα σε χώρους που δεν χρησιμοποιούν και να περιορίζουν τη χρήση τους.
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
- Ερωτικά σε κρίση; Οι δύο συνήθειες που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις
- Λίντια Φέρτσάιλντ: Όταν το DNA λέει ψέματα – Η σπάνια περίπτωση χιμαιρισμού που μπέρδεψε τη Δικαιοσύνη
- Τι κρατάει χαμηλά την παραγωγικότητα: Οι 10 +1 πληγές που βαθαίνουν το χάσμα ΕΕ-ΗΠΑ
- Μελέτη NielsenIQ: Το νέο προφίλ του καταναλωτή – Λιγότερες αγορές, αλλά καλύτερες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)

































































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442