Για το ότι δεν έχει παντρευτεί, για την παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και για το πως πέρασε τον κοροναϊό, μίλησε σήμερα ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο «Καλοκαίρι #not». Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θέμα του εμβολιασμού και έδωσε ένα μήνυμα σε όσους δεν εμβολιάζονται, τονίζοντας ότι η επιστήμη δεν είναι μόνο όταν την χρειαζόμαστε.

Η δήλωσή του:

«Η γνώση και η επιστήμη είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, εμβολιάστηκα. Πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση και το προτείνω στους ανθρώπους, όσο μπορώ να επηρεάσω με αυτή την ταπεινότητά μου…», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και πρόσθεσε:

«Θυμώνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα πει ότι είναι μια βλακεία που δεν εμβολιάζονται, και παρεξηγήθηκα. Δεν έχω να πω τίποτα στους ανθρώπους, δεν μπορώ, σηκώνω τα χέρια. Απευθύνομαι σε αυτούς: όταν την επιστήμη την χρειαζόμαστε εκεί που μας κάνει καλό είναι καλή κι εκεί είναι κακή; Λένε «το εμβόλιο έγινε γρήγορα». Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό είναι η επιστήμη, Προχωρά πολύ γρήγορα τα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο