Στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «Πάμε γι΄άλλα» στο θέατρο Άλσος βρέθηκε την περασμένη Κυριακή η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου.
Η σπουδαία ηθοποιός τράβηξε αμέσως πάνω της τα βλέμματα του κόσμου, ενώ σε κάποια στιγμή της παράστασης ο Τάκης Ζαχαράτος κατέβηκε από τη σκηνή και ερμήνευσαν μαζί το γνωστό τραγούδι «Του αγοριού απέναντι», από την ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας