Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Χρανιώτης: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι πολύ απαιτητικός σκηνοθέτης»

Γιώργος Χρανιώτης: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι πολύ απαιτητικός σκηνοθέτης»

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Για την οικογένειά του, τις καταγγελίες στο θέατρο και τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν σήμερα καλεσμένος στο «Καλοκαίρι #not» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo αλλά και στον γιο του.

«Είναι πολύ υγιές, αύριο ο Αλέξανδρος ο γιος μου να γίνει ηθοποιός και να μην έχω την ανησυχία που είχε η μητέρα μου και ο πατέρας μου όταν έγινα εγώ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρουμε ή δεν ξέρουμε, που κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών που θέλανε να ασχοληθούν με τον κόσμο του θεάματος. Αυτό είναι το υγιές κομμάτι, ότι στο μέλλον ένας αθλητής, ένας χορευτής, ένας ηθοποιός, θα μπορεί να μπει με σε αυτό το χώρο χωρίς να φοβάται τα παρελκόμενα του παρελθόντος που όλους μας είχαν ενοχλήσει και όλους μας αφορούν», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Για μένα, το επίθετο “δύσκολος” έχει θετικό πρόσημο. Δύσκολος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που είναι απαιτητικός στον κόσμο του θεάτρου, αυτός που σε υποβάλλει σε μια διαδικασία αναζήτησης του ρόλου, του εαυτού σου και απαίτησης εργατοωρών ίσως περισσότερες από αυτές που χρειάζεται. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας τέτοιος άνθρωπος. Ένας πάρα πολύ απαιτητικός σκηνοθέτης που με έναν τρόπο προσπαθεί αν σου εκμαιεύσει ότι καλύτερο έχεις μέσα σου.

Μάλλον σε παρασύρει σε ένα “ταξίδι” που είναι πάρα πολύ απαιτητικό. Εμένα η δυσκολία μου είναι στο να συνεργαστώ με μη δύσκολους ανθρώπους όχι απαραίτητα εκκεντρικούς, όχι αυτούς που σου βάζουν εμπόδια αλλά αυτούς που σου στήνουν εμπόδια που θα σε ωφελήσουν στην παράσταση γενικότερα. Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος, είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του. Είναι απαιτητικός, όχι δύστροπος, απαιτητικός».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024