Η γνωστή influencer εδώ και λίγες μέρες έχει φέρει στον κόσμο δύο υγιέστατα δίδυμα κοριτσάκια, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Η ευτυχισμένη μανούλα είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.
Αυτή τη φορά η ίδια ετοιμάζεται για την πρώτη φωτογράφιση με τις κόρες της και το μεσημέρι της Δευτέρας δημοσίευσε ένα Instagram story, από τα backstage.
«Η πρώτη μας φωτογράφιση», έγραψε η γλυκιά μανούλα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας