Κάτοικος Τελ Αβίβ θα παραμείνει και την νέα χρονιά ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, καθώς η Μακάμπι ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Ο 30άχρονος Ισραηλινός αγωνίστηκε σε 23 ματς της φετινής Ευρωλίγκας και είχε μέσους όρους της τάξης των 3,8 πόντων, 1,1 ριμπάουντ και 1,0 ασίστ σε 10:17 λεπτά συμμετοχής, με ποσοστά 41% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 81% στις βολές.
Ο Σφαιρόπουλος θα έχει και του χρόνου στο ρόστερ του έναν πολύ χρήσιμο ρολίστα, ο οποίος δεν πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ, προσφέροντας ευελιξία στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ισραηλινής ομάδας.
4 φορές πρωταθλητής Ισραήλ, 2 φορές κυπελλούχος και πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του 2019, ο ΝτιΜπαρτολομέο αναμένεται να αποτελέσει ένα χρήσιμο γρανάζι στην μηχανή του Ιωάννη Σφαιρόπουλου, δίνοντας λύσεις με την εμπειρία του και την άμυνά του.
Η Καλαμάτα νίκησε 1-0 τον Ηρακλή στον τελικό του ΟΑΚΑ με γκολ του Τσέλιου και μετά το πρωτάθλημα στη Super League 2 και την άνοδο στην Super League, πανηγύρισε και την κατάκτηση του Super Cup.
Στην ιστορία έχουν μείνει οι βραδιές στο κέντρο διασκέδασης «Ακρόαμα» της Θεσσαλονίκης, όπου η Μαρινέλλα τραγουδούσε μαζί με τον Γιάννη Πάριο μετά τις μεγάλες επιτυχίες του «Αυτοκράτορα» Άρη.
Στη Σενεγάλη περιμένουν την απόφαση του CAS για το πού θα καταλήξει -επισήμως- το Κόπα Άφρικα, ωστόσο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το αποχωριστούν. Αποθέωση στη Γαλλία για την πρωταθλήτρια Αφρικής που έδωσε φιλικό με το Περού και έπειτα παρήλασε με το τρόπαιο!