Εμβόλια: Έφθασαν στην Αλβανία 20.000 εμβόλια AstraZeneca που δώρισε στη χώρα η Ελλάδα
Η Ελλάδα δώρισε 20.000 δόσεις εμβολίων της AstraZeneca στην Αλβανία, τα οποία παρέλαβε την Δευτέρα η υφυπουργός Υγείας της χώρας
Έφθασαν σήμερα στα Τίρανα 20.000 εμβόλια AstraZeneca, τα οποία δωρίζει για τον αλβανικό λαό η ελληνική κυβέρνηση.
Στο διεθνές αεροδρόμιο των Τιράνων, παρουσία της πρέσβη της Ελλάδας στην Αλβανία, Σοφίας Φιλιππίδου, παρέλαβε τα εμβόλια η Αλβανίδα υφυπουργός Υγείας, Εουγκένα Τομίνι.
Η υπουργός Υγείας της Αλβανίας, Ογκέρτα Μαναστιρλίου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της κυβέρνησής της προς την ελληνική κυβέρνηση και επεσήμανε ότι αποτελεί σημαντική συμβολή για να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας για τον εμβολιασμό όλου του πληθυσμού.
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
- Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη: Νεαροί πόζαραν ανενόχλητοι δίπλα στη λάβα
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
- Ξεμπλοκάρει η οικοδομή – Σε ποιες περιοχές καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442