Χανιά: Σκουπιδότοπος μετά από κορονοπάρτι στο Ενετικό Λιμάνι
Σε συγκεκριμένο ειδικά σημείο στο Ενετικό λιμάνι, στα όρια της Πύλης της Άμμου αλλά και του Κουμ Καπί, στήνονται "άτυπα" κορονοπάρτι, αφού δεκάδες άνθρωποι συγχρωτίζονται και διασκεδάζουν
Με την ανατολή του ηλίου, Μεγάλο Σάββατο, αντικρύζει κανείς μία άσχημη εικόνα στο Ενετικό λιμάνι Χανίων. Μια εικόνα που σίγουρα δεν «διαφημίζει» τη συμπεριφόρα εκείνων που άφησαν το «στίγμα» τους στο σημείο με αυτόν τον αποκρουστικό τρόπο.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, πολίτες, κάθε βράδυ, σε συγκεκριμένο ειδικά σημείο στο Ενετικό λιμάνι, στα όρια της Πύλης της Άμμου αλλά και του Κουμ Καπί, στήνονται «άτυπα» κορονοπάρτι, αφού δεκάδες άνθρωποι συγχρωτίζονται και διασκεδάζουν.
Κυρίως όμως αυτοί που τόσο ανεύθυνα συμμετέχουν στα «ανεπίσημα» κορονοπάρτι, καθώς δεν αντιλαμβάνονται τις καταστάσεις, δεν διαθέτουν καν τον «πολιτισμό» να μαζέψουν τα σκουπίδια τους και να μην υπάρχει, την επόμενη μέρα, αυτή η εικόνα ντροπής στο λιμάνι.

Φωτό από flashnews.gr
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442