Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, προσπαθούσε να αποδείξει σε συνομιλητές του, στο πλαίσιο μιας διαδικτυακής εκδήλωσης, πως το Βέλγιο είναι όαση μπροστά στην Ελλάδα και πως η χώρα μας στη διαχείριση της πανδημίας τα έχει κάνει μαντάρα.
Με πόνο ψυχής έλεγε πως «εδώ, στο Βέλγιο, γίνονται κάθε μέρα 60.000 τεστ».
Ισχυριζόταν, επίσης, πως το Βέλγιο είχε 2.000 ΜΕΘ πριν από την πανδημία.
Αναφέρθηκε ακόμη στους θανάτους στην Ελλάδα, λέγοντας πως κάθε μέρα κλείνουν 60 με 70 σπίτια. Όταν οι νεκροί στο Βέλγιο έχουν φτάσει τους 24.000.
Το πιο αστείο, βέβαια, ήταν η αναφορά του στην ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», χαρακτήρισε «Ρόμποκοπ» τον Χρυσοχοΐδη και τους αστυνομικούς για να πείσει πως εδώ ο κόσμος φοβάται να κυκλοφορήσει λόγω καταστολής.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας