Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, Μαρίνα Πατούλη, έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, και ανέβασε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε τη φωτογραφία από το εμβολιαστικό κέντρο, ενθουσιασμένη για το μεγάλο βήμα που έκανε προς την… ελευθερία.
«Λέμε ΝΑΙ στο εμβόλιο της ζωής! #againstcovid Μαζί με τους συνανθρώπους μου που ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες εμβολιαζόμαστε σήμερα για να κατακτήσουμε το αύριο που αξίζει σε όλους μας!!!!
Συνεχίζουμε δυναμικά κ με υπευθυνότητα για να επανακτήσουμε την πρότερη καθημερινότητά μας!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας