Γιώργος Καραϊβάζ : Όταν γιόρταζε τα γενέθλιά του στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη
Οι συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι σοκαρισμένοι…
Συντετριμμένοι είναι η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, αλλά και η κοινή γνώμη από τη στυγερή δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.
Η ενέδρα θανάτου στον γνωστό δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ του Star είχε στηθεί από δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού. Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι δυο δράστες τον πυροβόλησαν πολλές φορές. Στο σημείο βρέθηκαν 12 κάλυκες και εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα.
Ο Γιώργος Καραϊβάζ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ελεύθερο Τύπο, ενώ για πολλά χρόνια ήταν στον ΑΝΤ1, στο αστυνομικό ρεπορτάζ.
Τον Ιανουάριο του 2017, ο Γιώργος Καραϊβάζ σταμάτησε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και λίγο αργότερα ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Star και με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Είχε τη δική του ιστοσελίδα, το bloko.gr. Ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο, περίπου 20 ετών.
Η έκπληξη για τα γενέθλιά του
Οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι σοκαρισμένοι… Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Ζήνα Κουτσελίνη φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ, παραμένοντας κλεισμένη στο καμαρίνι της για πολλές ώρες μετά το τέλος της εκπομπής και κλαίγοντας συνεχώς.
- Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καραϊβάζ: Σε κατάσταση σοκ η Ζήνα Κουτσελίνη – Δεν έχει βγει από το καμαρίνι της
Μάλιστα, στις 27 Νοεμβρίου του 2017, όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε τα γενέθλιά του, η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συντελεστές της εκπομπής, του είχαν κάνει έκπληξη και του είχαν τραγουδήσει το «Happy Birthday».
Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του δημοσιογράφου λίγη ώρα πριν δολοφονηθεί
Στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρισκόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ, λίγο πριν τη δολοφονία του σε ενέδρα, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.
Το τελευταίο ρεπορτάζ που παρουσίασε στην εκπομπή αφορούσε σε ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε τις τελευταίες ημέρες το Πανελλήνιο, τη διπλή δολοφονία δύο αδελφών στη Μακρινίτσα.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442