Ένας από τους καλύτερους make up artist στην Ελλάδα, ο Παντελής Τουτουντζής, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και τον Γιώργο Πασπαράκη.
Σχετικά με την συμμετοχή του στο Super Makeover, τόνισε ότι παρότι είχε και άλλες προτάσεις, δέχθηκε την συγκεκριμένη γιατί είναι φίλος με την Δούκισσα Νομικού.
Παράλληλα, για το House of Fame, σημείωσε ότι όταν μπαίνει στην ακαδημία είναι ο εαυτός του. «Δεν φιλτράρω τίποτα» τόνισε. «Το House of Fame είναι μια ακαδημία μουσικής και ποντάρεις στην εξέλιξη. Αυτός είναι ο στόχος σου» συμπλήρωσε.
Ακόμα, υποστήριξε ότι του λείπε η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση. «Είναι τόσο λαμπερή, που θες να δεις τι φοράει και πως είναι βαμμένη» ανέφερε.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας