Με διαφορετική διάθεση και άλλο project μπήκε στο House of Fame ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος έθεσε ένα διαφορετικό challenge στους μαθητές της μουσικής ακαδημίας

Με διαφορετική διάθεση και άλλο project μπήκε στο House of Fame ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος δεν άλλαξε το στυλ των παικτών αλλά τους έθεσε ένα challenge.

Ο makeup artist εμφανίστηκε στην ακαδημία με τον γνωστό φωτογράφο Άγγελο Ποταμιάνο και τη fashion designer Ειρήνη Μάκου.

Ο Παντελής έδωσε εντολή στους παίκτες σε 20 λεπτά να παρουσιάσουν την πιο ωραία version του εαυτού τους.

Οι οκτώ από αυτούς μπήκαν στη διαδικασία μιας μίνι φωτογράφισης, ενώ οι τρεις καλύτεροι θα έπαιρναν και το δώρο τους από την Ειρήνη Μάκου.

Οι τρεις ειδικοί αποφάσισαν ότι οι οκτώ καλύτεροι ήταν η Κόννη, η Μαριάννα, η Βένια, ο Obi, ο Άρης, ο Στέφανος, ο Γιάννης και η Χρύσα.

Οι υπόλοιποι παίκτες που έμειναν στο σπίτι ξεκίνησαν τα παράπονα, την ώρα που η οκτάδα έδινε τον καλύτερο εαυτό της μπροστά στον φακό.

Μετά το τέλος μάλιστα ζήτησαν να μάθουν τα κριτήρια που επιλέχθηκαν τα συγκεκριμένα παιδιά, ενώ η κουβέντα ξαναγύρισε στο θέμα Βένιας, Στέφανου και Μαριάννας, το οποίο ωστόσο λύθηκε.

Ο Παντελής για να κλείσει τις συζητήσεις έδειξε στους σπουδαστές πώς γίνεται μια πραγματική αγκαλιά και τους άφησε έτσι μέχρι να επιστρέψουν στην αίθουσα.

Νικητές ήταν ο Άρης, η Χρύσα και η Μαριάννα, με την Ειρήνη Μάκου να αποφασίζει να δώσει ένα σύνολό της ακόμα στον Γιάννη, λέγοντας στον Παντελή χαρακτηριστικά ότι «αν δεν δώσεις στον Γιάννη θα σε φάω ζωντανό».

Ο makeup artist έδωσε την ευκαιρία στον φωτογράφο να επιλέξει ακόμα έναν νικητή, με τον ίδιο να επιλέγει την Κόννη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr