Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Άναψαν τα αίματα στο συμβούλιο - Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor: Άναψαν τα αίματα στο συμβούλιο – Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Τα αίματα άναψαν για ακόμα μια φορά στο Survivor

Ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα του Survivor 4
και με τη βοήθεια του τηλεοπτικού κοινού θα δώσουν τη δική τους μάχη για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ακόμα ένα show έκανε ο Τριαντάφυλλος μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας του Survivor, εκεί όπου η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε και αναγκάστηκε να βρεθεί στο συμβούλιο ασυλίας και να ψηφίσει έναν ακόμα παίκτη στον τάκο και ο Παύλος να υποδείξει τον τρίτο.

Ο Τριαντάφυλλος ο οποίος κατηγορήθηκε ότι είναι η αιτία που η ομάδα του χάνει, αυτή τη φορά δεν αγωνίστηκε, ωστόσο δεν είδε καμία διαφορά με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στο τέλος.

«Έλεος» αναφώνησε και ξεκίνησε να μιλάει σε ένα κούτσουρο λέγοντας ότι τον καταλαβαίνει περισσότερο από τους συμπαίκτες του.

Η συζήτηση μετά το αγώνισμα γύρναγε γύρω του με την πλειοψηφία των συμπαικτών του να μην μπορούν πλέον να τον ακούνε να μιλάει.

Η συζήτηση συνεχίστηκε και στο συμβούλιο με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρεται στην ατάκα του Γιώργο Κόρομι, ότι ο καιρός ανοίγει και τα «παλτά» πρέπει να φεύγουν. Την ίδια άποψη είχε και ο Κώστας Παπαδόπουλος με τον Τριαντάφυλλο να αναρωτιέται τι νούμερο παλτό φοράνε αυτοί οι δύο, που δεν έφεραν νίκες στο αγώνισμα.

Δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο είναι η Μαριάνθη.

Ο Παύλος υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη. Ο Γιώργος Κόρομι πήρε τον λόγο να μιλήσει για την υποψηφιότητα της Μαριάνθης. Ο Τριαντάφυλλος πετάχτηκε και παραδέχτηκε ότι στη θέση της Ελένης θα ήθελε τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024