Ένα δυνατό πιάτο από τον ειδικό του σούσι Αντώνη Δρακουλαράκο, θα σφραγίσει την τύχη κάποιου μέσα στον διαγωνισμό

Ο Παύλος Χάππιλος, η Ανούς Χεριμιάν και η Λία Μακροστέργιου, επιστρέφουν στην κουζίνα του MasterChef 5 για να διεκδικήσουν, για ακόμα μία φορά, τη θέση τους στο παιχνίδι. Δίπλα τους, για πρώτη φορά, στέκεται και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, έτοιμη να αξιολογηθεί, σε αυτή τη μαγειρική δοκιμασία.

Η κάρτα ασυλίας βρίσκεται στα χέρια του Τζιοβάνι Σκαράτζι, μετά τη νίκη του, για δεύτερη φορά, στο Τεστ Δημιουργικότητας και αρχίζουν πια να φαίνονται ξεκάθαρα οι μαγειρικές ικανότητες, των περισσότερων υποψηφίων του MasterChef 5. Άραγε, θα αποφασίσει να τη χρησιμοποιήσει σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού;

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ένα δυνατό πιάτο από τον ειδικό του σούσι Αντώνη Δρακουλαράκο, θα σφραγίσει την τύχη κάποιου μέσα στον διαγωνισμό. Η εικόνα πολλές φορές εξαπατά κάποιους από τον εξώστη και μια αναπάντεχη αποχώρηση φέρνει την έκπληξη στο τέλος της ημέρας.

Βίντεο

Ποιος όμως θα αποχωρήσει απόψε;

Η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού ανέφερε ότι στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε ανατροπή, καθώς ο Τζιοβάνι θα κάνει χρήση της Κάρτας Ασυλίας.

Ο παίκτης θα σώσει τη Μαργαρίτα, της οποίας τη θέση θα πάρει η Κωνσταντίνα. Όπως όλα δείχνουν, μια ανάσα πριν από την τελική δεκάδα, αυτή που θα αποχαιρετήσει από το παιχνίδι είναι η Κωνσταντίνα…

Spoiler alert!

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr