Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας αναμένεται να έρθει το καλοκαίρι ο κινηματογραφικός «Τζέιμς Μποντ» Ντάνιελ Κρεγκ .
Ο χολιγουντιανός σταρ θα βρεθεί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι για να κάνει γυρίσματα για το σίκουελ της ταινίας του «Knives Out».
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Δήμητρα Καλφούντζου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», τον Μάη θα φθάσουν τα μέλη της παραγωγής στο Πόρτο Χέλι και εκεί θα γυριστούν όλες οι εξωτερικές σκηνές της ταινίας.
Όλη η ομάδα θα φιλοξενηθεί σε μεγάλο και γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής και ο συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείο θα μετατραπεί στο «στρατηγείο» της παραγωγής.
Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο και για 10 μέρες μετά του Αγίου Πνεύματος θα γίνει μια απόδραση στις Σπέτσες. Ενώ, τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στα τέλη του Ιούλη με αρχές Αυγούστου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας