Τόνια Σωτηροπούλου : Έτσι γνώρισα για τον Ρόμπερτ Πάτινσον
Η πανέμορφη ηθοποιός μίλησε στις Roomies του Mega για άγνωστες πτυχές της δουλειάς και της προσωπικής της ζωής, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ελληνικό #MeToo
Το σπίτι των Roomies γέμισε σήμερα με λάμψη και ομορφιά, αφού πέρα από τις συγκατοίκους βρέθηκε σε αυτό και η εντυπωσιακή Τόνια Σωτηροπούλου. Η πανέμορφη ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ, στην οποία πρωταγωνιστεί.
«Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με την Όλγα Μαλέα. Μου αρέσει ότι η σειρά έχει μια αρκετά κινηματογραφική προσέγγιση. Μου αρέσει ο τρόπος που η Όλγα δουλεύει με τα παιδιά», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.
Μιλώντας για την καραντίνα, και το πώς τα περνούν με τον σύντροφό της Κωστή Μαραβέγια, η ίδια ανέφερε ότι «Εγώ έχω τελειώσει τα κέικ και όλο το Netflix και ο Κωστής έχει τελειώσει όλα τα μουσικά όργανα. Έχει διαβάσει πολύ, παίζει πολύ μουσική. Συνέχεια. Πηγαίνει και στο στούντιο».

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ
Ακόμα, αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, λέγοντας ότι «Πριν 8 χρόνια πρέπει να έγινε αυτό. Ήμασταν μια παρέα από το χώρο του κινηματογράφου στο Λονδίνο σε ένα εστιατόρια, και κάποια στιγμή μπήκε μέσα ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Είναι η πρώτη φορά που έπαθα αυτό που λένε star-struck. Κάποιον γνώριζε από το τραπέζι που ήμασταν και ήρθε και συστήθηκε σε όλους. Όταν έφτασε σε εμένα και μου έδωσε το χέρι “πάγωσα” και δεν έδωσα ποτέ το χέρι μου. Μετά από κάποια ώρα εκείνος ήταν στο μπαρ και εγώ πήγαινα προς την τουαλέτα. Όπως πήγαινα να περάσω, βρέθηκα δίπλα του και τον… μύρισα. Εκείνος έκανε προς τα πίσω και έφυγα. Ντράπηκα πάρα πολύ γιατί ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ελέγξω».
Αναφερόμενη στο θέμα των ημερών, το ελληνικό #MeToo η λαμπερή ηθοποιός τόνισε ότι «Η παρενόχληση δεν έχει να κάνει με τον χώρο εργασίας. Αν κάποιος είναι κακοποιητικός ή έχει ροπή στο να παρενοχλήσει κάποιον είναι στοιχείο χαρακτήρα. Στην Αγγλία οι άνθρωποι έχουν απόσταση πάντα, οι σχέσεις είναι πιο ψυχρές. Στην Αμερική σε σετ, όταν είχα κάνει μια μικρή συμμετοχή σε μια ταινία, μετά το #MeToo εκεί, είχε αλλάξει ο τρόπος που σε προσεγγίζει ακόμα και το συνεργείο».
«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα τώρα είναι σοκαριστικό. Μαθαίνεις και ακούς πράματα που ακόμα και αν έχεις ακούσει διάφορα στο παρελθόν, το μέγεθος είναι αδιανόητο. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει όλη αυτή η έκρηξη ώστε το σύστημα να αλλάξει, το ίδιο και η ιδιοσυγκρασία μας», πρόσθεσε.
Τέλος, αποκάλυψε το αν σκέφτεται το γάμο, και πόσο κοντά είναι στο επόμενο βήμα…
Δείτε το βίντεο:
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)















































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442