Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ύπαρξη ενός κρούσματος κοροναϊού στην ομάδα λίγο πριν από το ντέρμπι της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό.
Άμεσα ο ασθενής τέθηκε σε περιορισμό και ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Τα τεστ των αθλητών και των άλλων μελών της ομάδας είναι αρνητικά.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι στον πρώτο έλεγχο για COVID-19 που διενεργήθηκε χθες εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό ένα μέλος του σταφ διεγνώσθη θετικό στον κοροναϊό.
Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας υποβλήθηκαν σήμερα σε νέα τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν όλα αρνητικά.
Η ομάδα θα συνεχίσει το απόγευμα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Παρασκευής (5/2) με τον Ολυμπιακό ακολουθώντας το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο.»
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Ο Ρισόν Χολμς δήλωσε πανέτοιμος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (2/1) και τόνισε πως ανυπομονεί να απολαύσει την ατμόσφαιρα στο Telekom Center.