Πρωτοχρονιά στον αέρα έκανε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, για να έρθει όσο πιο γρήγορα γινόταν στην Αθήνα και να υπογράψει στον Ολυμπιακό μπαίνοντας κατευθείαν στα βαθιά.
Ένα μήνα μετά ο μολδαβός αριστερός μπακ είναι βασικός και έχει ήδη αφήσει υποσχέσεις με τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει.
Φουλ μπακ στη λογική του ποδοσφαίρου που θέλει να βλέπει ο Μαρτίνς.
Προτελευταία μέρα των μεταγραφών ήρθε ο Κένι Λαλά.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)