Ο Κίκε Σετιέν, δεν πρόκειται να αφήσει στα… αζήτητα τα χρήματα που όπως υποστηρίζει του οφείλει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Sport», ο Ισπανός προπονητής απαιτεί περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που θα έπρεπε να του καταβληθούν τον περασμένο Αύγουστο.
Ο έμπειρος τεχνικός, έχει αρχίσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, αφού οι Καταλανοί δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον εξοφλήσουν. Είναι χαρακτηριστικό, ότι όπως αναφέρει η «SER», οι «μπλαουγκράνα» έχουν δαπανήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια για τα συμβόλαια των τελευταίων τριών προπονητών.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, απολύθηκε έναν χρόνο πριν από την λήξη του συμβολαίου του και εισέπραξε 11 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Μπαρτσελόνα έδωσε και πέντε εκατομμύρια ευρώ στην ολλανδική ομοσπονδία, ως «αποζημίωση» για την υπογραφή του Ρόναλντ Κούμαν.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 19:15 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Με την παραδοσιακή του εμφάνιση θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκη, στο κρίσιμο ματς της 7ης αγωνιστικής του Champions League.