Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Έχασε έδαφος η Αταλάντα (1-1)

Έχασε έδαφος η Αταλάντα (1-1)

Η Αταλάντα έμεινε στο 1-1 με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» και δεν μπόρεσε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τη νίκη που θα την έφερνε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έψαχνε η Αταλάντα κόντρα στην Ουντινέζε αλλά το τελικό 1-1 την άφησε στην πέμπτη θέση μαζί με τη Γιουβέντους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι αποσπάστηκαν με +4 από την επικίνδυνη ζώνη και πήραν μια «ανάσα».

Πριν καλά καλά ζεσταθούν οι παίκτες των δύο ομάδων η Ουντινέζε άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα μόλις στα 24 δευτερόλεπτα ο Περέιρα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γκολίνι κι έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της ομάδας μετά από εκείνο του Ντι Νατάλε στα 22 δευτερόλεπτα το 2014.

Η απάντηση της Νάπολι ήρθε στο 44′ με τον Μουριέλ να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του και να τελειώνει τη φάση μέσα από την περιοχή για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λιγοστές και το σκορ δεν άλλαξε αν και η Ουντινέζε σκόραρε στο 86′ με τον Ζέγκελαρ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Ουντινέζε: Μούσο, Ζεέχελααρ, Σαμίρ, Μπονιφάτσι, Μπεκιάο, Λάρσεν (89′ Μολίνα), Αρσλάν (89′ Ντε Μαϊό), Μαντραγκόρα (57’ Γουάλας, 72’ Ντεουλοφέου), Ντε Πολ, Λαζάνια, Περέιρα

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Χάτεμπουρ (59’ Γκόζενς), Μέλε, Ρομέρο, Ντε Ρόουν, Μαλινόβσκι (81’ Φρόιλερ), Μίραντσουκ (58’ Ίλιτσιτς), Πεσίνα, Μουριέλ (58’ Σαπάτα)

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο