Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 1-0 : Ο Φόντεν γλίτωσε τη Σίτι και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα!
Με γκολ του Φιλ Φόντεν, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Μπράιτον και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο -4 από την κορυφή οι «Πολίτες» που έχουν και ματς λιγότερο.
Συναρπαστική είναι η εφετινή Premier League και κανείς δε μπορεί να βάλει το χέρι του στη… φωτιά για το ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν.
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Μπράιτον σε εξ αναβολής αναμέτρηση, προκαλώντας… χαμό στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ανέβηκε στην 3η θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και τη συμπολίτισσά της, Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, η Σίτι έχει και ένα ματς λιγότερο, οπότε μπορεί να βρεθεί μια… ανάσα από το σύνολο του Σόλσκιερ.
Στο 14ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε άλλαξε με τον Γκιντογκάν και βρέθηκε απέναντι στον Σάντσεθ, έκανε και το πλασέ αλλά ο Ισπανός τον νίκησε και στο 19’ το πλασέ του Τροσάρ μέσα από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 30’ η Σίτι κέρδισε έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή της Μπράιτον, αλλά το σουτ του Ντε Μπρόινε, σταμάτησε στα σώματα.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 44΄. Ο Φόντεν με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 1-0.
Στο 56ο λεπτό ο Έντερσον μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Πρέπερ και στο 58’ ο Μαχρέζ βρέθηκε μόνος με τον Σάντσεθ αλλά πλάσαρε άστοχα.
Στο 90+1’ ο Σάντσεθ έκανε πέναλτι στον Ντε Μπρόινε, αλλά ο Στέρλινγκ αστόχησε από την άσπρη βούλα.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.
Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ έχει ενισχύσει θεαματικά τη θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επισπεύσει τις προεδρικές εκλογές