Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν 88-71 : Έχει σφυγμό και ηγέτη
Ο Νέντοβιτς… διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα της Βιλερμπάν σταματώντας στους 33 πόντους, Παπαγιάννης και Μήτογλου έκρυψαν τα καλάθια και ο Παναθηναϊκός σταμάτησε το αρνητικό του σερί επικρατώντας των Γάλλων με 88-71 μία μέρα πριν την έλευση του Όντεντ Κάτας.
Ο Όντεντ Κάτας μπαίνει στο αεροπλάνο αύριο για να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού, έχει σίγουρα αρκετή δουλειά μπροστά του για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά έχει και μια… βάση να στηριχτεί. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι από τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν στην Euroleague και το απέδειξε και απόψε.
Ο Σέρβος σταμάτησε στους 33 πόντους, είχε και έξι ασίστ και ήταν ο κυριότερος λόγος που ο Παναθηναϊκός… ξέσπασε και επέστρεψε στις νίκες σταματώντας το αρνητικό σερί που είχε στη Euroleague.
Οι πράσινοι επικράτησαν άνετα με 88-71 της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, με τον Νέντοβιτς να βρίσκει συμπαραστάτες στα πρόσωπα των Παπαγιάννη και Μήτογλου που… έκρυψαν τα καλάθια, με τον πρώτο να σταματά στους 18 πόντους και τον δεύτερο στους 11 με 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Μαρούσι εκτός έδρας (18:30, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Ποια είναι τα δεδομένα με τη γρίπη Α.