Ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Ρόναλντ Κούμαν φάνηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Ολλανδός τεχνικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως υπάρχει «σπρώξιμο» από τη διαιτησία προς την Ρεάλ Μαδρίτης, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Γάλλου προπονητή της «Βασίλισσας».
Ο Ζιντάν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Κούμαν και εξέφρασε ανοιχτά πως τον ενοχλούν τέτοιου είδους λόγια.
Δεν καταλαβαίνω το κριτήριο των διαιτητών. Υπάρχουν πράγματα που δεν γίνονται εύκολα κατανοητά. Αν ρωτήσεις δέκα φίλους της Ρεάλ, οι εννέα θα σου πουν ότι είναι πέναλτι. Αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να μην το σφυρίξει. Αλλά ξέρουμε τι συμβαίνει
Με ενοχλεί που μιλούν για την διαιτησία στην Μπαρτσελόνα. Με ενοχλεί γιατί εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό το κομμάτι».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Με υπουργική απόφαση του Γιάννη Βρούτση ο πρόεδρος θα αμείβεται με 400 ευρώ ανά συνεδρίαση και μέχρι 12 τον μήνα. Διαβάστε για τον αναπληρωτή πρόεδρο και για τα μέλη
Η Εθνική Νέων της Ελλάδας έμεινε στο 1-1 με την αντίστοιχη της Αυστρίας κι έτσι το ματς με τη Γερμανία θα είναι αυτό που θα κρίνει το αν η γαλανόλευκη θα προκριθεί στα τελικά του EURO U19.