Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Το βραβείο του προπονητή του μήνα της Championship για το Νοέμβρη κατέκτησε ο Βλάνταν Ίβιτς.
Ο σέρβος τεχνικός της Γουότφορντ ψηφίστηκε ως ο προπονητής του μήνα, καθώς η ομάδα του ήταν αήττητη τον περασμένο μήνα, έχοντας τρεις νίκες και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες.
«Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Αυτό είναι έργο και των παικτών μου, αφού χωρίς αυτούς είναι αδύνατο να αναδειχθώ προπονητής του μήνα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το προπονητικό προσωπικό που συνεργάστηκε μαζί μου σε αυτήν την πραγματικά δυνατή περίοδο και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τώρα» δήλωσε ο Ίβιτς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Η Γουότφορντ βρίσκεται στα ψηλά πατώματα της Championship, καθώς είναι στην 3η θέση και στο -4 από την κορυφή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.