«Πολλά θύματα» φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της η μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα στο Μπρίστολ της Αγγλίας.
Σύμφωνα με όσα είπε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Έιβον «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο σημείο».
Η πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε προηγουμένως σε ανάρτησή της στο Twitter ότι οι δυνάμεις της ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό, αφού έλαβαν κλήση για μια μεγάλη έκρηξη στο Είβονμαουθ της νοτιοδυτικής Αγγλίας.
Η ίδια πρόσθεσε ότι οι τραυματισμοί είναι σοβαροί.
«Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη» ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία στο Twitter.
Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε μια «πολύ δυνατή έκρηξη» που «κούνησε τα κτίρια» και ένας άλλος είπε ότι είδαν «περίπου 10 ασθενοφόρα να κατευθύνονται στο σημείο».
Το Bristol Waste, το οποίο διευθύνει το κοντινό κέντρο ανακύκλωσης Avonmouth, έγραψε στο Twitter ότι έκλεισε προσωρινά την ιστοσελίδα.