Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Αρη, με τον Ματέο Γκαρσία να ακολουθεί προληπτικά ατομικό πρόγραμμα.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποφασίστηκε να προπονηθεί ατομικά. Οπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης και επιθετική ανάπτυξη. Ο Ματέο Γκαρσία ακολούθησε -για προληπτικούς λόγους- ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο Δασυγένειο».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.