Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε (2-0) της Γουίκομπ για την 11η αγωνιστική της Championship, με τον 30χρονο επιθετικό να σημειώνει και τα δύο τέρματα.
Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τους Reds, που την προηγούμενη αγωνιστική είχαν νικήσει την Κόβεντρι στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Στο 28ο λεπτό, ο Τέιλορ άνοιξε το σκορ για τη Φόρεστ με ωραία κεφαλιά από δύσκολη γωνία. Στο 74΄ σφράγισε το τρίποντο για τους γηπεδούχους με υπέροχο τρόπο. Ο φορ της Νότιγχαμ πήρε τη μπάλα λίγα μέτρα μπροστά από το κέντρο, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε τον Άλισοπ για το 2-0.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».