Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού την 8η αγωνιστική όρισε η Euroleague.
Το καλεντάρι των ελληνικών ομάδων για την επόμενη εβδομάδα ξεκινά με το παιχνίδι των Πειραιωτών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου τη Πέμπτη (12/11, 21:00). Στο ματς των Ερυθρόλευκων ρέφερι θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Νταμίρ Γιαβόρ και Μίλος Κόλιενσιτς.
Έπειτα, οι Πράσινοι δοκιμάζονται σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην Αναντολού Εφές τη Παρασκευή (13/11, 21:00) στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και Μίλαν Νέντοβιτς.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.