Στο στόχαστρο των Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται πως είναι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, με τον Σέρβο γκαρντ να κάνει χρήση της οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του και να γίνεται restricted free agent. Σύμφωνα με τους Αμερικανούς ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε έχει κινήσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Οι Κινγκς ωστόσο διατηρούν το δικαίωμα να ισοφαρίσουν την πιθανή πρόταση των Μπακς προς τον Μπογκντάνοβιτς και να τον κρατήσουν στο Σακραμέντο, με τον παίκτη όμως να μην επιθυμεί να μείνει στην ομάδα.
Στο Μιλγουόκι δεν είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση του Έρικ Μπλέντσο και αναζητούν έναν παίκτη με περισσότερη έφεση στο σκοράρισμα δίπλα στους Αντετοκούνμπο και Μίντλετον. Ενδιαφέρον για τον Σέρβο έχουν δείξει επίσης οι Λέικερς και οι Ρόκετς.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.